BERGVÄRME I BÅLSTA
BOKA KOSTNADSFRITT HEMBESÖK

Bergvärme Bålsta

Ska du installera bergvärme i Bålsta? Smart val, faktum är att bergvärme är den energieffektivaste lösningen för uppvärmning och kan i vissa fall sänka uppvärmningskostnaden med ända upp till 80%!

Om du är i processen gällande att välja ett företag för en bergvärmepump installation i Bålsta så välkomnar vi dig att överväga oss på Allklimat.

Vi har levererat olika lösningar inom bergvärme i Bålsta och närliggande områden i över 40 år och är stolta återförsäljare av marknadsledande bergvärmepumpar från Daikin, Mitsubishi, IVT, Nibe, CTC, Bosch och Thermia.

Vi på Allklimat står bakom vårt kvalitetsarbete och de bergvärmepumparna som vi saluför till 100 %.

Att vi samarbetar med dessa ovanstående varumärken ger stora fördelar för dig som kund då detta innebär att vi kan erbjuda våra kunder ett större sortiment av olika bergvärmepumpar än vad våra konkurrenter kan.

Samtliga tekniker hos oss är också sanna experter och certifierade bergvärmepumpsinstallatörer. Genom åren har vi samlat på oss en lång meritlista av nöjda kunder som kan intyga om att vi utför bergvärme installationer i toppklass.

Faktum är att när du anlitar oss för en bergvärme installation i Bålsta med omnejd så säkerställer du att du får en optimal bergvärmelösning utifrån din bostads specifika förutsättningar.

Allklimat är också en fullserviceleverantör – vi utför även bergvärmepumpsservice och reparationer av befintliga bergvärmepumpar.

Har du några frågor om Bergvärme i Bålsta? Varmt välkommen att ta kontakt med oss på telefonnummer 08-514 962 50.

Bergvärme Bålsta
Vi har lång erfarenhet inom service & installationer av bergvärmepumpar i Bålsta
Boka kostnadsfritt hembesök