OM OSS

Allklimat – Med inomhusmiljön i fokus

Allklimat är specialiserade på inomhusklimat, energieffektivisering och har mer än 40 års erfarenhet av branschen. Detta omfattar även data- och produktionsmiljöer. Vi erbjuder ett av marknadens bredaste produktsortiment från ledande leverantörer inom kyla, värmepumpar, luftrening och luftbefuktning. Allklimat är märkesoberoende.

Vårt erbjudande omfattar projektering, installation av värmepumpar och klimatanläggningar, service och finansiering samt korttidsuthyrning av samtliga produkter. Kontakta oss gärna för ett kostnadsfritt besök där vi kan titta på lösningar utifrån dina behov och önskemål.

Service, försäkring och garanti

Vi har en egen serviceorganisation som utför reparationer, service och återkommande kontroll enligt gällande lagstiftning, svensk kylnorm och tillverkarnas drift- och skötselanvisningar. Vi erbjuder serviceavtal med fasta priser som både omfattar jour, akutservice och löpande service enligt överenskommelse. Du kan naturligtvis också beställa service och reparationer av din befintliga anläggning av oss. Vi sköter även om kontrollrapporter och årsrapporter med myndigheter enligt gällande lagkrav.