BERGVÄRMEPUMPAR FRÅN CTC

CTC bergvärmepump Stockholm

Sänk dina uppvärmningskostnader med en högeffektiv bergvärmepump från CTC

Med en CTC bergvärmepump kan du spara ända upp till 85 % på dina uppvärmningskostnader. Dessa högeffektiva bergvärmepumpar använder solenergi som lagras i berggrunden. Denna energi är miljövänlig och helt kostnadsfri vilket bidrar till en reducering av CO₂-utsläppen och optimala energikostnadsbesparingar.

Vi på Allklimat saluför, servar och installerar samtliga bergvärmepumpar från CTC i Stockholm med omnejd. Ring gärna till oss på 08-514 962 50 om du har några frågor som du önskar att få svar på.

CTC erbjuder en förstklassig och ekonomisk serie av varvtalsreglerade bergvärmepumpar

Samtliga bergvärmepumpar i 600 serien, CTC GSi 608, CTC GSi 612, CTC GSi 612 1x230V, CTC GSi 612 3x230V och CTC GSi 616 inkluderar ett användarvänligt flerspråkigt gränssnitt med en pekskärm där du enkelt kan få tillgång till all funktionalitet. Du har även möjligheten att spegla skärmen via din mobil, dator eller surfplatta.

Med hjälp av tydliga symboler kan du snabbt och enkelt justera värme, varmvatten och få värdefull information om driften, etc. Bergvärmepumparna i CTC GSi 600 serien är även försedda med inverterstyrning vilket leder till att bergvärmepumpen anpassar sig helt automatiskt utefter bostadens effektbehov.

Sammantaget resulterar detta i optimala energikostnadsbesparingar och i vissa fall kan detta leda till en besparing på ända upp till 85 %. Kyl- och Kompressorkomponenterna är monterade i en separat ljudisolerad enhet vilket leder till att CTC bergvärmepumpar är väldigt tystgående. CTC GSi 600 uppfyller gällande krav för bästa möjliga betyg och energiklass på marknaden vilket är A+++.

En annan fördel för de som ersätter en gammal bergvärmepump med en CTC GSi 600 är att den anpassar sig helt automatiskt till den befintliga berggrunden, vilket i sin tur leder till betydligt lägre installationskostnader.

CTC GSi 600 har även en integrerad varmvattenberedare som producerar över 300 liter varmvatten.

I standardutförande så har CTC GSi 600 internetuppkoppling vilket innebär att du snabbt och enkelt kan fjärrstyra bergvärmepumpen. Övriga egenskaper inkluderar bland annat att CTC bergvärmepumpar är utrustade för anslutning till Google Home, Alexa och de är även perfekt optimerade för framtidens elnät.

CTC GSi 600 BERGVÄRMEPUMP

CTC GSi 600

För närvarande så finns CTC GSi tillgängliga i tre olika effektstorlekar. CTC GSi 608 är bäst lämpad för lite mindre fastigheter, CTC GSi 612 för medelstora fastigheter och CTC GSi 616 för lite större fastigheter.

CTC GSi 600 egenskaper:

  • Snygg design
  • Integrerad touchdisplay och ett användarvänligt gränssnitt
  • Ekonomisk – spara upp till 85 % i uppvärmningskostnader
  • Högsta energiklass A+++
  • Producerar över 300 liter varmvatten
  • Mycket hög säsongsbunden prestandakoefficient: SCOP 5.5
  • Internetanslutning (WiFi) som standardutförande
  • Mycket tystgående: 34 dB(A)
  • Inverteknik / Klimatstyrd
  • SG-redo (Smartgrid)