BERGVÄRME I STOCKHOLM
BOKA KOSTNADSFRITT HEMBESÖK

Bergvärme i Stockholm -
sänk din uppvärmningskostnad med upp till 80%

Med bergvärme får du inte bara en miljövänligare bostad utan också möjligheten att spara upp till 80 procent på uppvärmnings- och varmvattenkostnader. Eftersom att vi samarbetar med alla ledande leverantörer anpassar vi alltid valet av pump efter ditt hem. Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt hembesök!

Är bergvärme en bra investering för mitt hem?

Bergvärme kommer med en högre initial kostnad, men har trots det en kort återbetalningstid på cirka 5-7 år för de energibesparingar du gör. 

För att det ska bli en lönsam investering behöver du ha ett vattenburet värmesystem eller vattenburen golvvärme och förbruka ungefär 20 000 kWh/år eller mer. 

Kontakta oss idag om du vill veta mer om dina förutsättningar!

Bergvärmepump från ledande leverantörer

Vår målsättning är att alltid ha den bergvärmelösningen som passar bäst för dig och ditt hem. Därför är vi inte låst till en specifik leverantör, utan kan erbjuda bergvärmepumpar och service för alla ledande varumärken. 

När du anlitar oss för din bergvärmeinstallation har vi bergvärmepumpar från marknadsledande bolag som Daikin, Mitsubishi Electric, IVT, Nibe, CTC, Bosch och Thermia. Har du frågor om ett varumärke eller en specifik bergvärmepump är du välkommen att kontakta oss!

Service bergvärmepump

Genom att utföra service på din bergvärmepump kan du förlänga dess livsläng, bibehålla effekten och minska risken för onödiga driftstopp. Med regelbunden service säkerställer du också att garantivillkoren uppnås.

Underhållsservice bör genomföras med ett intervall åtminstone vartannat eller vart tredje år. Vill du boka service för din bergvärmepump? Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Installera bergvärme i Stockholm

Med över 40 års erfarenhet av energieffektivisering, inomhusklimat, värme- och kyllösningar i Stockholm kan vi hjälpa dig med din bergvärmeinstallation. Kontakta oss idag och ta klivet mot ett mer energi- och kostnadseffektivt hem!

Bergvärme Stockholm
Vi har lång erfarenhet inom service & installationer av bergvärmepumpar i Stockholm
Boka kostnadsfritt hembesök