VÄRMEPUMPAR

Bergvärme Sollentuna

Om du ska installera bergvärme i Sollentuna har du otvivelaktigt kommit rätt. Vi på Allklimat Fastigheter AB erbjuder ett omfattande sortiment av högeffektiva bergvärmepumpar från de största och mest välkända bergvärmepumpsleverantörerna i Sverige.

Vi hjälper dig hela vägen – våra erfarna och certifierade tekniker kommer att presentera den bästa bergvärmelösningen för din fastighet i Sollentuna och kommer säkerställa att du får en bergvärmeinstallation till ett mycket svårslaget pris.

Du kan tryggt lita på oss för alla aspekter inom bergvärme – vi har varit verksamma inom bergvärme installationer i Sollentuna och över i princip hela Stockholm i över 40 år.

Vi saluför och installerar endast det absolut bästa bergvärmepumparna som finns på marknaden – toppmoderna bergvärmepumpar från marknadsledande varumärken såsom Nibe, CTC, Daikin, Bosch, Mitsubishi, IVT och Thermia.

Har du några frågor om bergvärmeinstallationer i Sollentuna?

Ring oss gärna på telefonnummer 08-514 962 50 för att få svar på alla dina frågor. Alternativt kan du klicka på OFFERTFÖRFRÅGAN här nedanför och fylla i informationen på nästa sida för att boka in ett kostnadsfritt hembesök tillsammans med våra experter.

Allklimat Fastigheter AB
Org.nummer: 556840-2019

Företaget innehar F-skatt

BESÖKSADRESSER

Jupitervägen 8
194 43 Upplands Väsby

KONTAKT

info@allklimat.se
08-514 962 50

FAKTURAADRESSER