BERGVÄRMEPUMPAR FRÅN NIBE

NIBE BERGVÄRMEPUMPAR STOCKHOLM

Bergvärmepumpar utvinner solenergi som finns lagrat i berg, mark och sjöar. Solenergi är miljövänligt, helt kostnadsfritt och hjälper även till att reducera CO₂ utsläppen. Allklimat är en ledande aktör inom försäljning, service och installationer av NIBE bergvärmepumpar i Stockholm. Med mer än 40 års praktisk erfarenhet inom branschen kan du vara fullkomligt trygg om du ger uppdraget till oss på Allklimat. Om du har några frågor, ring gärna oss nu på 08-514 962 50.

Vi saluför, servar & installerar följande bergvärmepumpar från NIBE

NIBE S1255 Bergvärmepump

NIBE S1255

NIBE S1255 är en smart, användarvänlig och inverterstyrd bergvärmepump som även har en inbyggd varmvattenberedare. Denna bergvärmepump ger optimala energibesparingar eftersom den helt automatiskt anpassar sig efter din bostads värmebehov året runt.

NIBE S1255 har en säsongsbetonad prestandafaktor, vilket resulterar i minimala driftskostnader och maximal komfort oavsett utomhustemperatur. Bergvärmepumpen lämpar sig perfekt för både små och stora fastigheter och finns i tre olika effektstorlekar: 1,5–6 kW, 3–12 kW och 4–16 kW.

Med smart teknik och integrerat WIFI så justeras inomhusklimatet helt automatiskt samtidigt som du kan ha full kontroll från din mobiltelefon eller surfplatta. Med hjälp av NIBE S1255 kan du dra fördel av en minimal energiförbrukning och avnjuta ett behagligt inomhusklimat året runt, samtidigt som du gör naturen en stor tjänst.

NIBE S1155 Bergvärmepump

NIBE S1155

NIBE S1155 är en användarvänlig, smart och inverterstyrd bergvärmepump utan en inbyggd varmvattenberedare vilket bland annat underlättar installationer i fastigheter med lägre takhöjd. En separat varmvattenberedare väljs utifrån vad fastigheten har för varmvattenbehov. NIBE S1155 ger bland annat följande fördelar:

  • Bergvärmepumpen anpassar sig helt automatiskt efter din bostads värmebehov vilket i sin tur resulterar i optimala energibesparingar.
  • Perfekt lämpad för både mindre och större bostäder och finns tillgänglig i fyra olika effektstorlekar varav 1,5–6 kW, 3–12 kW, 4–16 kW och 6–25 kW.
  • Inomhustemperaturen justeras helt automatiskt på samma gång som du kan ha full kontroll från din mobil eller surfplatta.
  • Minimal energiförbrukning och ett optimalt inomhusklimat oavsett väderlek.
  • Minimalt klimatavtryck – miljövänlig grön energi.

NIBE F1255 Bergvärmepump

NIBE F1255

NIBE F1255 är en intelligent, inverterstyrd bergvärmepump som inkluderar en inbyggd varmvattenberedare. Bergvärmepumpen anpassar sig till fastighetens värmebehov helt automatiskt vilket resulterar i maximal komfort och optimala energibesparingar oavsett utomhustemperatur. NIBE F1255 finns i tre olika effektstorlekar: 1,5-6 kW, 3-12 kW och 4-16 kW och är perfekt lämpad för både mindre och större fastigheter. Tack vare smart teknik kommer bergvärmepumpen att ge optimala förutsättningar för minimal energiförbrukning och ett behagligt inomhusklimat.

NIBE F1155 Bergvärmepump

NIBE F1155

NIBE F1155 är lätt att installera i fastigheter med låg takhöjd då denna bergvärmepump inte inkluderar en integrerad varmvattenberedare. Istället behöver man välja en separat varmvattentank som är bäst lämpad för fastighetens specifika varmvattenbehov. NIBE F1155 finns i tre olika effektstorlekar enligt 1,5-6 kW, 3-12 kW, 4-16 kW för att passa olika fastigheters behov. Med ett effektivt styrsystem och energibesparande teknik regleras inomhusklimatet automatiskt vilket i sin tur leder till stora energibesparingar och ett behagligt inomhusklimat.

NIBE F1245 Bergvärmepump

NIBE F1245

NIBE F1245 är utformad för att förse ditt hem med kostnadseffektiv, miljövänlig uppvärmning året runt oavsett utomhustemperatur. Den har även en inbyggd varmvattenberedare på totalt 180 liter och är utrustad med smart teknik som kommer att ge dig full kontroll över bostadens energiförbrukning. Med ett intelligent styrsystem regleras inomhustemperaturen helt automatiskt vilket i sin tur leder till optimal komfort, låg energiförbrukning och ett minimalt klimatavtryck. NIBE F1245 finns att beställa i två olika effektstorlekar varav 6,8 kW och 10 kW. Denna bergvärmepump är speciellt anpassad för radhus och villor.

NIBE F1145 Bergvärmepump

NIBE F1145

NIBE F1145 är en högeffektiv bergvärmepump utan en integrerad varmvattenberedare och är enkel att placera i fastigheter med lägre takhöjd. Då bergvärmepumpen inte inkluderar en inbyggd varmvattenberedare behöver man välja en separat sådan utifrån fastighetens specifika varmvattenbehov. NIBE F1145 finns i sex olika effektstorlekar 6 kW, 8 kW, 10 kW, 12 kW, 15 kW och 17 kW och är perfekt anpassad för både bostäder och större fastigheter. Inomhustemperaturen regleras helt automatiskt vilket innebär att du kan avnjuta ett behagligt inomhusklimat året runt på samma gång som du sänker dina energikostnader och värnar om miljön.

NIBE F1355 Bergvärmepump

NIBE F1355

NIBE F1355 är en smart, kostnadseffektiv och inverterstyrd bergvärmepump som finns tillgänglig i två olika storlekar. Denna bergvärmepump levererar optimala energibesparingar eftersom den anpassar sig helt automatiskt enligt fastighetens effektbehov oavsett utomhustemperatur. NIBE F1355 har maximala prestandaegenskaper med ett driftområde på 4–28 kW eller 6–43 kW. Den är utrustad med två kompressorer som resulterar i optimal effektreglering, vilket i sin tur innebär att NIBE F1355 är en perfekt bergvärmepump för villor och fastigheter med större uppvärmningsbehov.

NIBE F1345 Bergvärmepump

NIBE F1345

NIBE F1345 är en högeffektiv och flexibel bergvärmepump som finns tillgänglig i fyra olika effektstorlekar enligt 24 kW, 30 kW, 40 kW och 60 kW. Två kraftfulla kompressorer resulterar i att NIBE F1345 är optimalt anpassad för större fastigheter med stora uppvärmningsbehov. Kompressorerna kopplas in och ur per automatik vilket leder till perfekt effektreglering, bättre driftsäkerhet, längre driftintervall och mindre slitage. Inomhustemperaturen regleras helt automatiskt och säkerställer så låga energikostnader som möjligt och ett perfekt inomhusklimat under årets alla dagar.

NIBE F1226 Bergvärmepump

NIBE F1226

NIBE F1226 är en fulländad bergvärmepump med en inbyggd varmvattenberedare. Den är försedd med en reglerdator och en högeffektiv kompressor vilket säkerställer ett optimalt inomhusklimat helt automatiskt oavsett väderlek. NIBE F1226 är avsedd för radhus & villor och finns tillgänglig i tre olika effektstorlekar varav 6 kW, 8 kW och 12 kW. Den är mycket användarvänlig, då den är utrustad med en stor belyst display med text och ikoner som tydligt visar värmepumpens aktuella status, drifttid och temperaturer.