BERGVÄRMEPUMPAR FRÅN DAIKIN

DAIKIN BERGVÄRMEPUMPAR STOCKHOLM

Sänk dina energiräkningar och minimera ditt koldioxidavtryck med en högeffektiv bergvärmepump från Daikin

De olika uppvärmningssystemen för förnybar energi är på god väg att omvandla framtidens bostäder till det bättre. Den moderna tekniken förbättras kontinuerligt och är effektivare än någonsin tidigare. Daikin har otvivelaktigt positionerat sig som en ledande aktör inom bergvärmepumpar och förnybar energi på den svenska marknaden.

Deras bergvärmepumpar ligger i absolut framkant inom branschen och energiklassas enligt A +++ vid uppvärmning av bostäder.
Bergvärmepumpar använder sig av smart teknik som omvandlar energi i marken till värme. Denna process ger förnybar, miljövänlig och energibesparande uppvärmning året runt och är den mest energieffektiva metoden för uppvärmning.

Daikins produktgaranti

Vid köp av en Daikin bergvärmepump kan du bland annat dra nytta av 10 års kompressorgaranti och 3-års produktgaranti, samt 3-års försäkring som kan förlängas årsvis ända upp till totalt 12 år. Sammanfattningsvis får du totalt 18 års trygghet!

Allklimat är auktoriserade återförsäljare och installatörer av Daikin bergvärmepumpar

Varmt välkommen att kontakta oss på Allklimat på 08-514 962 50 för expertrådgivning samt om du har några frågor om Daikins bergvärmepumpar. Vi har utfört hundratals installationer av Daikin bergvärmepumpar i Stockholmsområdet med omnejd och har många nöjda kunder. Om du ger uppdraget till oss så garanterar vi att jobbet utförs korrekt och enligt bästa möjliga kvalitetsstandard.

Kostnadsfritt hembesök utan förpliktelser

Ett kostnadsfritt hembesök innebär att en av våra auktoriserade bergvärmeinstallatörer av Daikin bergvärmepumpar besöker ditt hem och ger dig expertrådgivning gällande den bästa bergvärmepumpen baserat på bostadens specifika förutsättningar. Mötet är helt förutsättningslöst och du förbinder dig inte till något köp. Så snart som du har begärt ett kostnadsfritt hembesök från oss på Allklimat så kommer vi att hantera ditt ärende och kontakta dig så snart som möjligt.

Vi saluför, servar & installerar följande Daikin bergvärmepumpar i Stockholm:

DAIKIN ALTHERMA 3 GEO BERGVÄRMEPUMP

Daikin Altherma 3 GEO

Daikin Altherma 3 GEO använder bergvärme och avancerad teknik för att leverera värme och varmvatten, oavsett utomhustemperatur.

Den är extremt tystgående och har en Integrerad varmvattenberedare i rostfritt stål. Det är också enkelt att kontrollera bergvärmepumpen via en användarvänlig touchskärm, eller via din mobil, laptop, pc, eller surfplatta.

Daikin Altherma 3 GEO är även Sveriges första bergvärmepump som har ett inbyggt system för luftkonditionering. Detta innebär att du har 12 kW kapacitet att kyla ner huset under varmare sommardagar.

Något annat som kan vara värt att notera är att ur Folksam´s granskning av 68 värmepumpar så var Daikin Altherma 3 GEO en av totalt 20 produkter som fick utmärkelsen Bra Val 2020.

Sammanfattningsvis kan du känna dig säker på att du får en låg energiförbrukning och garanterad rumsvärmekomfort med hjälp av Daikin Altherma 3 GEO.

DAIKIN ALTHERMA 2 GEO BERGVÄRMEPUMP

Daikin Altherma 2 GEO Bergvärmepump

I Daikin Altherma 2 GEO är allt inbyggt i bergvärmepumpen, vilket ger en kompakt och snygg design, samt en snabb installationsprocess.

Bergvärmepumpens invertersstyrda kompressor anpassar rätt uppvärmning helt automatiskt beroende på aktuell utomhustemperatur.

Detta i sin tur resulterar i maximala energikostnadsbesparingar och ett optimalt inomhusklimat under årets alla dagar. För mer information om bergvärmepumpar från Daikin, ring till oss på 08-514 962 50.