BERGVÄRMEPUMPAR FRÅN BOSCH

BOSCH BERGVÄRMEPUMPAR STOCKHOLM

Söker du ett företag inom försäljning, service och installationer av Bosch bergvärmepumpar? Vi på Allklimat är återförsäljare och certifierade specialister inom såväl försäljning som service och installation av Bosch bergvärmepumpar i Stockholm med omnejd. Ring oss gärna nu på 08-514 962 50 så säkerställer vi att du får prata med en expert så snart som möjligt.

Bergvärme är ett modernt, energieffektivt och miljövänligt sätt att värma upp både stora och små fastigheter. Även om bergvärme kräver en relativt stor initial investering så är det vanligtvis väldigt lönsamt på lite längre sikt. Att installera bergvärme kan resultera i rejäla energikostnadsbesparingar på ända upp till 80 %!

Bosch är ett stort, multinationellt företag med världshuvudkontor i Tyskland, samt amerikanska huvudkontor och produktionsanläggningar i Fort Lauderdale, Florida. I nuläget bedriver Bosch sin verksamhet i över 150 länder, vilket otvivelaktigt är ett starkt kvitto på att de levererar produkter som ligger i absolut framkant.

Med andra ord så tar du ett mycket klokt beslut om du väljer att köpa en Bosch bergvärmepump och även anlitar oss på Allklimat för att utföra bergvärmeinstallationen.

Vi saluför, servar & installerar följande av Bosch bergvärmepumpar i Stockholm

Bosch Compress 7001i LW/M Bergvärmepump

Bosch Compress 7001i LW/M

Bosch Compress 7001i LW/M är en toppmodern inverterstyrd bergvärmepump som styrs med hjälp av en färgstark pekskärm, alternativt via Bosch-appen EasyRemote. Denna mycket användarvänliga app säkerställer smarta funktioner för fjärrstyrning av bergvärmepumpen via internet.

Med Bosch Compress 7001i LW/M säkerställer du de lägsta tänkbara uppvärmningskostnaderna och ett optimalt inomhusklimat oavsett väderlek.

Bergvärmepumpens varvtalsstyrda kompressor justerar sitt effektläge steglöst och går aldrig med högre effekt än vad som är nödvändigt.. Bosch Compress 7001i LW/M ligger på absolut högsta nivå inom branschen och energiklassas enligt A +++ vid uppvärmning av fastigheter.

Bosch Compress 5000 LW/M Bergvärmepump

Bosch Compress 5000 LWM

Bosch Compress 5000 LW/M är en högeffektiv och driftsäker bergvärmepump med inbyggda lågenergicirkulationspumpar vilket leder till optimala energibesparingar.

Modellen är lämplig för ett brett spektrum av olika applikationer – allt från golvvärme till pooluppvärmning. Den levererar mycket tappvarmvatten och är speciellt lämplig för äldre bostäder med mindre element.

Bosch Compress 5000 LW/M har ett komplett modellprogram med effektstorlekar från 6 kW ända upp till 17 kW och kan beställas med eller utan inbyggd varmvattenberedare.

Bosch Compress 6000 LW/M Bergvärmepump

Bosch Compress 6000 LWM

 

Kostnadseffektiv bergvärmepump som specifikt utgör en positiv skillnad för byggnader med golvvärme. Bosch Compress 6000 LW/M inkluderar undantagslöst energisnåla komponenter som bland annat en högeffektiv och tystgående scrollkompressor och en nyutvecklad kylkrets.

Denna bergvärmepump inkluderar ett komplett modellprogram med effektstorlekar från 6 kW ända upp till 17 kW och finns att beställa med eller utan integrerad varmvattenberedare.

Med modern och smart teknik regleras inomhusklimatet per automatik vilket i sin tur resulterar i markanta energibesparingar och ett optimalt inomhusklimat.