BERGVÄRME I UPPSALA
BOKA KOSTNADSFRITT HEMBESÖK

Bergvärme uppsala

Allklimat är en lokal specialist inom försäljning av bergvärmepumpar och installationer av bergvärme i Uppsala. Bortsett från mer än 40 års praktisk erfarenhet inom branschen, har Allklimat erbjudit bergvärmeinstallationer till Uppsalaborna ända sedan i början på 2000-talet.

Faktum är att våra certifierade bergvärmepumpsinstallatörer och vårt nära samarbete med ledande varumärken såsom Daikin, Bosch, Mitsubishi, IVT, Nibe, CTC och Thermia säkerställer alltid ett toppresultat.

Om du är redo för att lära dig mer om vårt erbjudande inom bergvärmeinstallationer i Uppsala är du välkommen att ringa oss på 08-514 962 50.

Avgörande fördelar med bergvärme

Bergvärme är allmänt känt som det mest energieffektiva systemet för uppvärmning. Detta betyder att du med största sannolikhet kommer att få en markant reducering av dina elkostnader om du väljer att installera bergvärme.

Och i vissa fall kan besparingarna vara hela 80 %! En annan faktor är att bergvärme också är miljövänligt. Detta i sin tur innebär att ditt koldioxidavtryck minskar och hushållet blir mer miljöansvarigt.

Det kan vara en god idé att fråga andra som du känner som har ett hushåll med en bergvärmepump i Uppsala. Majoriteten av dem som du frågar kommer att berätta för dig att komfortnivån är överlägsen och uppvärmningskostnaderna blir betydligt lägre i jämförelse med andra värmesystem.

För mer information om bergvärmepumpar och installationer av bergvärme i Uppsala från oss på Allklimat, varmt välkommen att kontakta oss på telefonnummer 08-514 962 50.

Bergvärme Uppsala
Vi har lång erfarenhet inom service & installationer av bergvärmepumpar i Uppsala med omnejd
Boka kostnadsfritt hembesök