VÄRMEPUMPAR I ÅKERSBERGA & ÖSTERÅKER
BOKA KOSTNADSFRITT HEMBESÖK

värmepumpar åkersberga

Allklimat har utfört värmepumpinstallationer i Åkersberga och Österåker i över 40 år. Vi saluför, installerar, servar och reparerar alla välkända varumärken och modeller av frånluftsvärmepumpar, luftvärmepumpar, bergvärmepumpar och luft-vatten värmepumpar.

Allklimat samarbetar med de bästa och mest populära värmepumpsleverantörerna i Sverige. Stora etablerade företag som Panasonic, Daikin, Toshiba, Bosch, Kantherm, Mitsubishi, IVT, Nibe, CTC, Fujitsu, LG, Samsung, Airwell och Thermia.

Varför Allklimat?

 • Över 40 års erfarenhet inom värmepumpar i Åkersberga och över hela Stockholm med omnejd

   

 • Certifierade och fullt försäkrade värmepumpsinstallatörer

   

 • Vi lämnar alltid alla rätta garantier från våra värmepumpsleverantörer

   

 • Helhetslösning – vi hjälper dig från början till slut, hela vägen från att välja en värmepump till den slutgiltiga värmepumpsinstallationen

   

 • Alla värmepumpar som vi installerar kommer från marknadsledande leverantörer som uppfyller dagens miljökrav

   

 • Bokningar med kort varsel och flexibla schemaläggningsalternativ

Reparationer, Värmepumpservice, & Värmepumpsinstallationer

Oavsett om du behöver professionell värmepumpservice, reparation eller en komplett värmepumpsinstallation i Åkersberga eller Österåker, så kan vi ordna det. Exempelvis kan vi säkert ta bort ditt befintliga värmesystem och ansluta den nya värmepumpen snabbt och effektivt.

Sammanfattningsvis innebär det ovanstående att oavsett ditt specifika ärende relaterat till värmepumpar så säkerställer du toppkvalitet när du ger uppdraget till oss på Allklimat.

Behöver du installera en värmepump i Åkersberga eller Österåker så fort som möjligt?

För mer information om våra värmepumpstjänster i Åkersberga och Stockholm, eller för att få en exakt offert och boka en tid, kontakta oss gärna idag på telefonnummer 08-514 962 50. Eller alternativt så klickar du på OFFERTFÖRFRÅGAN här nedanför.