VÄRMEPUMPAR I DJURSHOLM
BOKA KOSTNADSFRITT HEMBESÖK

värmepumpar djursholm

Är du intresserad av att köpa en värmepump i Djursholm? Eller kanske att du behöver värmepumpservice eller reparation av en befintlig värmepump? Inga problem, vi på Allklimat har stort erfarenhet inom alla olika slags värmepumpar och har över 40 års erfarenhet inom service, reparationer och installationer av värmepumpar i Djursholm.

Kostnadseffektiva värmepumpstjänster i Djursholm och övriga områden över hela Stockholm för både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar

Vi kan säkerställa att du får den mest optimala värmepumpslösningen då vi samarbetar med de bästa värmepumpsleverantörerna på marknaden – Daikin, Mitsubishi, Panasonic, IVT, Nibe, Toshiba, CTC, Bosch, Fujitsu, LG, Samsung, Airwell, Thermia, Kantherm.

Vi förfogar över ett starkt team av professionella värmepumpsinstallatörer med stor expertis inom alla olika slags värmepumpar, oavsett modell eller varumärke. Sammantaget innebär detta att våra kunder alltid får maximalt med värde för sina pengar.

I över 40 år har vi åtagit oss olika arbeten som värmepumpsinstallationer, värmepumpservice och reparationer av värmepumpar i Djursholm och har genom åren samlat på oss den expertis och erfarenhet som krävs för att alltid säkerställa att vi levererar toppresultat.

Några starka skäl varför du bör överväga oss på Allklimat gällande reparationer, service och installationer av värmepumpar i Djursholm

  • Alla våra tekniker är certifierade värmepumpsinstallatörer.

  • Samtliga värmepumpar som vi installerar kommer från marknadsledande leverantörer som uppfyller dagens miljökrav.

  • Vi är specialiserade på alla olika slags värmepumpar såsom luftvärmepumpar, luft-vatten värmepumpar, frånluftsvärmepumpar och bergvärmepumpar. Oavsett vilken värmepump som ärendet gäller så kommer våra tekniker att lösa uppgiften.

  • Helhetslösning – vi hjälper dig att välja den bästa värmepumpen för din bostad eller företag i Djursholm och är med dig under hela processen ända tills färdigställd värmepumpsinstallation.

  • Då vi arbetar med den modernaste tekniken säkerställer våra värmepumpinstallationer både en energibesparing och kostnadsbesparing – och med den fördelen att det också är gynnsamt för miljön.

  • Vi har över 40 års praktisk erfarenhet av att installera värmepumpar i Djursholm och övriga delar över i princip hela Stockholm med omnejd.

  • Kundreferenser – mängder av nöjda kunder som kan berätta för dig om våra tidigare värmepumpsarbeten.


För mer information om våra värmepumpstjänster i Djursholm, varmt välkommen att kontakta oss på 08-514 962 50.