VÄRMEPUMPAR I JAKOBSBERG
BOKA KOSTNADSFRITT HEMBESÖK

värmepumpar jakobsberg

Vi på Allklimat har expertisen och resurserna för att installera alla slags värmepumpar i Jakobsberg såsom luftvärmepumpar, bergvärmepumpar, frånluftsvärmepumpar och luft-vatten värmepumpar, oavsett varumärke eller modell.

Vi jobbar med Panasonic, Daikin, Toshiba, Bosch, Kantherm, Mitsubishi, IVT, Nibe, CTC, Fujitsu, LG, Samsung, Airwell och Thermia. Vi kopplar snabbt och enkelt bort ditt gamla värmesystem och installerar det nya samtidigt som vi gärna ger dig värdefulla underhållstips.

Faktum är att Allklimat har installerat, servat och reparerat värmepumpar i Jakobsberg och närliggande områden i över 40 år vilket är en stor trygghetsfaktor och fördel för dig som kund.

När du ger uppdraget till oss kan du känna dig trygg med att jobbet kommer att utföras korrekt och inom utlovad tid och budget. Vi är inte nöjda förrän våra kunder är fullständigt nöjda och det är med den grundinställningen som vi har byggt upp vårt varumärke.

Varför ska du anlita Allklimat för en värmepumpsinstallation i Jakobsberg?

  • Mer än 40 års erfarenhet inom värmepumpinstallationer i Jakobsberg och Stockholm.

  • Alla våra tekniker är certifierade värmepumpsinstallatörer.

  • Vi jobbar med alla olika slags värmepumpar – oavsett varumärke eller modell.

  • Helhetslösning – vi är med dig hela vägen, från val av värmepump till färdigställd installation.

  • Fullserviceleverantör – vi utför värmepumpservice, reparationer och värmepumpsinstallationer i Jakobsberg.

  • Vi tillhandahåller alltid alla rätta garantier från våra värmepumpsleverantörer.

Har du några frågor till oss, eller vill du ha mer information om att installera en värmepump i Jakobsberg? Ring oss gärna nu på 08-514 962 50.