VÄRMEPUMPAR I JÄRFÄLLA
BOKA KOSTNADSFRITT HEMBESÖK

värmepumpar järfälla

Allklimat har installerat värmepumpar i Järfälla och över hela Stockholms kommun i över 40 år och är specialiserade inom alla olika slags värmepumpar som bergvärmepumpar, frånluftsvärmepumpar, luftvärmepumpar och luft-vatten värmepumpar.

Oavsett vilken värmepump som ska installeras, servas eller repareras så kommer vi att lösa uppgiften. Vi samarbetar med flertalet ledande varumärken (Panasonic, Daikin, Toshiba, Bosch, Kantherm, Mitsubishi, IVT, Nibe, CTC, Fujitsu, LG, Samsung, Airwell, Thermia).

Vi kan också hjälpa dig att välja rätt värmepump som är optimal för din bostads specifika förutsättningar. Du får också alla gällande garantier från våra värmepumpsleverantörer.

Varför ska du välja Allklimat?

Allklimat är sanna experter och specialiserade på att jobba med alla värmepumpar, oavsett varumärke eller modell. Samtliga medarbetare är välutbildade och certifierade värmepumpsinstallatörer.

När man ser helheten kan man verkligen förstå varför Allklimat sticker ut i mängden och är snäppet bättre än de flesta andra:

  • Över 40 års erfarenhet av att installera värmepumpar i Järfälla.

  • Samtliga tekniker är certifierade värmepumpsinstallatörer.

  • Specialiserade inom alla olika slags värmepumpar, oavsett varumärke.

  • Helhetslösning – vi hjälper dig hela vägen från val av värmepump till färdig värmepumpsinstallation.

  • Fullserviceleverantör – värmepumpservice, reparationer och värmepumpinstallationer.

  • Vi tillhandahåller alltid alla rätta garantier från våra värmepumpsleverantörer.

Vårt vänliga och erfarna team är alltid redo för alla uppdrag – allt från mindre servicearbeten till kompletta värmepumpinstallationer. Kolla gärna våra tidigare kundreferenser – vi har mängder av nöjda kunder som kan berätta för dig om olika jobb som vi har utfört.

Behöver du installera en värmepump i Järfälla så fort som möjligt?

Kontakta gärna oss på Allklimat för alla slags värmepumpsrelaterade jobb i Järfälla med omnejd på telefonnummer 08-514 962 50.