VÄRMEPUMPAR I MÄRSTA
BOKA KOSTNADSFRITT HEMBESÖK

värmepumpar märsta

Allklimat Fastigheter AB har över 40 års erfarenhet av olika jobb inom värmepumpar i Märsta och har betjänat åtskilliga privatkunder och företagskunder i Märsta och över hela Stockholm med omnejd.

Sammanfattningsvis innebär detta att du kan känna dig fullkomligt trygg med att du kommer att få en värmepump och kundservice i absolut toppklass när du ger uppdraget till oss.

Vi är specialiserade inom reparationer, värmepumpservice och installationer av alla olika slags värmepumpslösningar som bergvärmepumpar, frånluftsvärmepumpar, luftvärmepumpar och luft-vatten värmepumpar.

Vi saluför värmepumpar från följande varumärken; Panasonic, Daikin, Toshiba, Bosch, Kantherm, Mitsubishi, IVT, Nibe, CTC, Fujitsu, LG, Samsung, Airwell och Thermia.

Vi på Allklimat hjälper dig hela vägen – från att välja en värmepump som är optimal för din bostad till den slutgiltiga värmepumpinstallationen.

Behöver du hjälp med att installera en värmepump i Märsta så fort som möjligt?

Vi jobbar hårt för att leverera våra tjänster så snabbt och effektivt som möjligt. Kontakta oss gärna idag så ska vi göra allt vi kan för att skicka en tekniker till din adress så snabbt som möjligt.

För mer information om våra tjänster inom värmepumpar i Märsta, ring oss gärna nu på 08-514 962 50.