VÄRMEPUMPAR I SOLLENTUNA
BOKA KOSTNADSFRITT HEMBESÖK

värmepumpar solLENTUNA

Allklimat är specialiserade inom reparationer, service och installationer av alla slags värmepumpar såsom luftvärmepumpar, frånluftsvärmepumpar, luft-vatten värmepumpar och bergvärmepumpar.

Vi jobbar med alla ledande varumärken såsom Panasonic, Daikin, Toshiba, Bosch, Kantherm, Mitsubishi, IVT, Nibe, CTC, Fujitsu, LG, Samsung, Airwell och Thermia.

Sammantaget har vi över 40 års erfarenhet av att installera värmepumpar i Sollentuna och övriga områden över hela Stockholms kommun med omnejd.

När du anlitar oss för värmepumpservice, reparation eller gällande en värmepumpsinstallation i Sollentuna säkerställer du toppkvalitet. Precis som så många andra av våra fantastiska kunder är vi övertygade om att du också kommer att märka att du har att göra med ett proffs när du kommer i kontakt med oss.

Vår helhetslösning i kombination med vår breda kompetens gällande alla slags värmepumpar gör att vi verkligen skiljer oss från mängden:

  • Över 40 års erfarenhet inom värmepumpinstallationer i Sollentuna.

  • Alla våra tekniker är certifierade värmepumpsinstallatörer.

  • Vi är specialiserade inom alla olika slags varumärken och modeller av värmepumpar.

  • Helhetslösning – vi hjälper dig hela vägen från val av värmepump till färdig installation.

  • Fullserviceleverantör – vi utför service, reparationer och värmepumpsinstallationer.

  • Vi erbjuder alltid alla rätta garantier från våra värmepumpsleverantörer.

Allklimat vänder sig till både företag och privatpersoner i Sollentuna med vårt förmånliga erbjudande.

Om du har några frågor om värmepumpar i Sollentuna – ta gärna kontakt med oss för ett förutsättningslöst samtal gällande hur vi kan hjälpa dig. Ring oss gärna nu på 08-514 962 50.