VÄRMEPUMPAR I STOCKSUND
BOKA KOSTNADSFRITT HEMBESÖK

värmepumpar stocksund

Allklimat tillhandahåller snabba och kostnadseffektiva värmepumpstjänster i Stocksund och närliggande områden. Våra medarbetare har lång erfarenhet inom reparationer, värmepumpservice och värmepumpinstallationer i Stocksund och åtar sig alla projekt, oavsett omfattning.

Vår prissättning är mycket konkurrenskraftig och vi kan vanligtvis starta nya projekt med väldigt kort varsel. Allklimat jobbar med alla olika slags värmepumpar – bergvärmepumpar, frånluftsvärmepumpar, luftvärmepumpar och luft-vatten värmepumpar.

Och vi samarbetar endast med de bästa värmepumpsleverantörerna på marknaden såsom; Daikin, Mitsubishi, Panasonic, IVT, Nibe, Toshiba, CTC, Bosch, Fujitsu, LG, Samsung, Airwell, Thermia och Kantherm.

Gällande nyinstallationer av värmepumpar i Stocksund så kan vi hjälpa dig under hela processen. Hela vägen från att välja ut vilken värmepump som är optimal för din bostad och ända fram till den färdigställda värmepumpsinstallationen.

Om du letar efter ett pålitligt företag som endast tillhandahåller certifierade värmepumpsinstallatörer med många års erfarenhet och stor expertis av värmepumpar så har du definitivt hittat rätt partner när du anlitar oss på Allklimat.

Faktum är att vi förfogar över ett professionellt team med över 40 års branscherfarenhet inom värmepumpsinstallationer i Stocksund och övriga områden över i princip hela Stockholm. Vi har samlat på oss en lång meritlista av nöjda kunder och ett välrenommerat rykte för förstklassigt arbete och kundservice.

Har du några frågor om värmepumpservice, reparationer eller gällande en värmepumpsinstallation i Stocksund? Varmt välkommen att kontakta oss på 08-514 962 50.