VÄRMEPUMPAR I UPPSALA
BOKA KOSTNADSFRITT HEMBESÖK

värmepumpar uppsala

Värmepumpinstallationer & Värmepumpsservice över hela Uppsala kommun med omnejd. Allklimat är en lokal värmepumpsexpert som förser företagare och husägare över hela Uppsala och de omgivande områdena med ett komplett utbud av värmepumpstjänster. Som kund hos oss kan du känna dig fullkomligt trygg med att vi inte är bundna till endast ett fåtal varumärken.

För att kunna tillgodose så många kunder som möjligt har vi istället valt att jobba med alla ledande varumärken på den svenska marknaden. Välkända och ledande aktörer såsom Panasonic, Daikin, Toshiba, Bosch, Kantherm, Mitsubishi, IVT, Nibe, CTC, Fujitsu, LG, Samsung, Airwell och Thermia.

Detta är en stor fördel för våra kunder då våra certifierade tekniker är väl bemästrade med alla olika slags varumärken och modeller av värmepumpar såsom luftvärmepumpar, frånluftsvärmepumpar, luft-vatten värmepumpar och bergvärmepumpar.

Allklimat Fördelar:

  • Över 40 års erfarenhet – man lär sig mycket på fyra decennier. Allklimat har betjänat Uppsalaområdet ända sedan i början 1980-talet, vilket innebär att du får en expertinstallation och service från våra kunniga och certifierade tekniker.

  • Garanterad komfort & 5-års produktgaranti. Vi är inte nöjda förrän du är 100 % nöjd med vårt arbete.

  • Löpande värmepumpservice och underhåll som reducerar risken för framtida problem avsevärt.

  • Alla våra tekniker är certifierade värmepumpsinstallatörer och jobbar med alla olika slags varumärken och modeller av värmepumpar.

  • Fullserviceleverantör – vi utför service, reparationer och värmepumpinstallationer i Uppsala med omnejd.

  • Perfektionister – vi vet att en stor del av vanliga värmepumpsproblem beror på felaktiga installationer, så vi levererar alltid våra jobb enligt bästa möjliga kvalitetsstandard. Vi kommer säkerställa att din nya värmepump installeras korrekt och att den kör med maximal prestanda.

  • Helhetslösning – vi hjälper dig hela vägen från val av värmepump till den slutgiltiga installationen.

Vår garanti

Vi står bakom våra medarbetare, vårt arbete och de värmepumpar som vi saluför till 100 %. Som kund hos oss på Allklimat så är du alltid skyddad med 5-års produktgaranti.

Detta innebär att i upp till 5 år från den dag vi installerar en ny värmepump i din fastighet i Uppsala kommer vi att reparera, byta ut eller återbetala allt som behövs om något fel inträffar med din värmepump. Detta är vår garanti till dig.

Vi välkomnar dig att ta kontakt med oss på Allklimat om du har några frågor, eller om du behöver service, reparation eller vill installera en värmepump i Uppsala. Ring oss gärna nu på 08-514 962 50.