VÄRMEPUMPAR

värmepumpar vallentuna

För alla jobb relaterade till värmepumpar i Vallentuna, ring gärna oss på Allklimat Fastigheter AB. Vi har utfört värmepumpsinstallationer i Vallentuna och närliggande områden i över 40 år så du kan känna dig trygg med att din värmepump är i säkra händer när du anlitar oss för en installation, reparation eller värmepumpservice.

Samtliga tekniker hos oss är certifierade värmepumpsinstallatörer – vår omfattande expertis innebär att vi kan hantera alla olika slags värmepumpar såsom luftvärmepumpar, bergvärmepumpar, frånluftsvärmepumpar och luft-vatten värmepumpar.

Och vi samarbetar endast med de bästa värmepumpsleverantörerna på den svenska marknaden – vi jobbar med Daikin, Mitsubishi, Panasonic, IVT, Nibe, Toshiba, CTC, Bosch, Fujitsu, LG, Samsung, Airwell, Thermia och Kantherm.

Bland våra befintliga kunder hittar du både företagskunder, privatkunder och bostadsrättsföreningar. Faktum är att som kund hos oss på Allklimat säkerställer du toppkvalitet gällande både utförande och service.

Om det brådskar och du behöver hjälp med att installera en värmepump i Vallentuna så fort som möjligt – ring oss gärna nu på 08-514 962 50. Vi kan skicka en kvalificerad värmepumpsinstallatör till ditt hem eller företag så snabbt som möjligt.

Allklimat Fastigheter AB
Org.nummer: 556840-2019

Företaget innehar F-skatt

BESÖKSADRESSER

Jupitervägen 8
194 43 Upplands Väsby

KONTAKT

info@allklimat.se
08-514 962 50

FAKTURAADRESSER