VÄRMEPUMPAR I VAXHOLM
BOKA KOSTNADSFRITT HEMBESÖK

värmepumpar vaxholm

Allklimat Fastigheter AB är en auktoriserad entreprenör inom värmepumpar i Vaxholm och över hela Stockholms kommun med omnejd. I över 40 år har vi bland annat erbjudit Vaxholmsborna branschens bästa värmepumpslösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.

Våra tekniker är certifierade värmepumpsinstallatörer. De är sanna experter inom värmepumpinstallationer, samt alla olika slags värmepumpslösningar som bergvärmepumpar, frånluftsvärmepumpar, luftvärmepumpar och luft-vatten värmepumpar.

Vi samarbetar med alla välkända och ledande leverantörer av värmepumpar. Välkända företag som Daikin, Mitsubishi, Panasonic, IVT, Nibe, Toshiba, CTC, Bosch, Fujitsu, LG, Samsung, Airwell, Thermia, Kantherm.

Allklimat är en fullserviceleverantör inom värmepumpar i Vaxholm. Vi utför värmepumpinstallationer, värmepumpsbyten, reparationer av värmepumpar och värmepumpservice. Vårt löfte till dig är att vi kommer att leverera kundservice och värmepumpstjänster i absolut toppklass.

Behöver du installera en värmepump i Vaxholm så snabbt som möjligt?

Vi ser fram emot att hjälpa dig att spara pengar och energi genom att leverera en högeffektiv värmepumpslösning för ditt hem eller företag i Vaxholm. Varmt välkommen att ringa till oss på telefonnummer 08-514 962 50.