VVS-tekniker till Stockholmregionen

Allklimat fortsätter att växa och nu behöver vi förstärkning!

Allklimat Fastigheter AB är ett växande företag inom Stockholmsregionen som i första hand arbetar inom kyla/värme/ventilation. Vårt kontor är stationerat i Upplands Väsby. Vi är idag två säljare och två tekniker på företaget, men på grund av en stor efterfrågan efter våra tjänster behöver vi nu bli fler tekniker.

Arbetsbeskrivning:
Vi söker en självgående person som drivs av att hitta lösningar, har ett stort engagemang och som alltid jobbar efter att hålla våra kunder nöjda. VVS-utbildning är ett krav för att få jobba hos oss.

Vi jobbar dagligen mot både privata kunder och företagskunder. Inget projekt är det andra likt, och därför är det viktigt att inte vara främmande för att lösa problem på ett snabbt och proffsigt sätt. Det är viktigt att hålla kunden välinformerad under arbetets gång så att kunden känner sig trygg med våra tjänster.

Du ska ha lätt för att kommunicera med andra och ha en förmåga av att skapa och bibehålla goda relationer. Vi värdesätter att du är flexibel, lyhörd och trivs med teamarbeten. Arbetet kräver att du ska kunna överblicka flera saker samtidigt och arbeta i en organisation som är i förändring, och vi ser därför att du är både kreativ och strukturerad.

Vi ser gärna att du uppfyller följande kriterier:
– B-körkort
– VVS-utbildning
– Behärska svenska och engelska i både tal och skrift
– Serviceinriktad och strukturerad
– God kommunikativ förmåga

Vi erbjuder våra anställda:
– Bil i arbetet som är utrustad med alla verktyg ni behöver
– Lön efter erfarenhet samt överenskommelse
– Gymkort vid intresse

Vid intresse, skicka in CV och personligt brev till info@allklimat.se och märk mailet med ”Jobbansökan”. Vid frågor, kontakta Joakim Rooth på 070 – 536 09 01.

Ansök till tjänsten här